Vi Tilbyder

Parterapi

Familieterapi

Individuel terapi

Supervision

Parterapi

Mange mennesker har den grundindstilling, at man ikke søger hjælp hos psykologer og terapeuter i følelsesmæssige kriser eller kriser i parforholdet, før det er absolut påtrængende. Det kan skyldes mange ting, fx andres og egne forventninger til, at den slags klarer man selv.

Måske skammer man sig over at tingene ikke fungerer, og det må andre jo tænke, hvis man går i terapi. Mange vægrer sig ved at skulle have udgifter til den slags – det er ikke i budgettet  – og man vil hellere bruge pengene på noget andet, hvis man da i det hele taget har mulighed for at finde råd til det.  Modstand mod terapi kan ganske enkelt skyldes en manglende tro på, at det er hjælpsomt. Derfor ender mange parforhold i sammenbrud, og mange bukker under for stress, angst og en følelse af ikke at kunne magte tilværelsen.

Familieterapi

Nogle gange er det en oplevelse af problemer med børneopdragelse eller at børnene viser tegn på utryghed eller tilbagetrækning, der får familier til at søge hjælp. Nogle gange kan det være relevant, at børnene er med til en eller flere samtaler. Oftest er det nok, at forældrene søger hjælp. Enkelte gange har børnene brug for samtaler uden forældrene. Familieterapi kan være mange ting, men et fælles træk er, at vi i familien er afhængige af hinanden og påvirkes af den måde familien er sammen på.

Indviduel Terapi

Individuel terapi kan være en måde at finde hjælp til at se livet med nye øjne og få større indsigt i sig selv og sine følelser og reaktioner. Samtalerne i terapien kan være med til at give et nyt perspektiv på livet og give en dybere forståelse af dig selv. Har du “blot” brug for personlig udvikling er dette også for dig.

Supervision

At arbejde med børn og unge, som bærer på svigt og måske misbrug, aktiverer som regel ubearbejdede konflikter og strategier hos plejeforældrene. Supervision kan være en vej til at kunne lære og håndtere disse ting, så man bedre kan forholde sig kærligt til sit plejebarn.

Jeg tilbyder supervision til plejefamilier samt til andre, der har del i plejeopgaven. Jeg har selv erfaring fra en længere årrække med plejeopgaver af forskellig art og kender til de indre og ydre konflikter, man kan blive stillet overfor som plejefamilie.

PSYKOTERAPEUT HENNING GREGERSEN

Jeg interesserer mig utrolig meget for trivsel både privat, i parforholdet og familien. Jeg hjælper med at skabe større selvforståelse og selvindsigt, så du kan arbejde med de ting der skal arbejdes med og skabes accept af de ting der er fine som de er.